ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΑΣ

ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
ΑΠΟ ΤΗ D.IMAGES

Φωτογράφιση Ξενοδοχείων και Βιντεογράφιση

Η επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείων είναι πολύ σημαντική για την επιτυχημένη προώθηση του ξενοδοχείου σας και για την ενίσχυση της αναφοράς των επισκεπτών.Στη D.images εξειδικευόμαστε στη Φωτογράφιση και Βίντεο για Ξενοδοχεία, City Hotel, Boutique Hotels, Resorts, Τουριστικά καταλύματα. Με τη πολυετή εμπειρία μας στη Φωτογράφιση και στη παραγωγή βίντεο καθώς και ο υψηλής τεχνολογίας φωτογραφικός εξοπλισμός μας θα αναδείξουν με το καλύτερο τρόπο τις εγκαταστάσεις, τις υπηρεσίες αλλά και τις ιδιαίτερες αξίες του Ξενοδοχείου σας με στόχο την αύξηση των κρατήσεων σας. Θα χαρούμε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας (δείτε παρακάτω) για να σας δώσουμε μία προσφορά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ :

κιν.: 6944316983 / email : info@dimages.gr

ή στείλτε μας μήνυμα συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα:

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Στη D.images Pro Photography εξειδικευόμαστε στη Φωτογράφιση & Βιντεογράφιση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων κάθε κατηγορίας Resorts, Boutique Hotels, City Hotels, Παραδοσιακών Ξενώνων αλλά και μικρών Τουριστικών Καταλυμάτων, τόσο σε καλοκαιρινούς όσο και χειμερινούς προορισμούς.

Aποτυπώνυμουμε με το καλύτερο τρόπο τις εγκαταστάσεις, τους χώρους, τις υπηρεσίες αλλά και τις αξίες του ξενοδοχείου σας, με εικόνες υψηλής ανάλυσης & εξαιρετικής ευκρίνειας. Δημιουργούμε εικόνες υψηλής ποιότητας και αισθητικής οι οποίες αναδυκνύουν τα ιδιαίτερα στοιχεία του, με έμφαση στις υπηρεσίες, στην αρχιτεκτονική, τη διακόσμηση αλλά και τη τοποθεσία, στοιχεία που προκαλούν στους εν δυνάμει πελάτες συναισθήματα μίας ονειρικής διαμονής και ταυτόχρονα ξεχωριστής εμπειρίας.

Tα τελευταία 5 χρόνια, περισσότερες από 60 Ξενοδοχειακές Μονάδες, σε όλη την Ελλαδα, μας εμπιστεύτηκαν τη φωτογράφιση τους.

Φωτογράφιση ξενοδοχείου, εγκαταστάσεις, υπηρεσίες, εμπειρίες

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
Επαγγελματική φωτογράφιση με υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό
ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΙΣΗ
Λήψη & Επεξεργασία
Επaγγελματικου βιντεο
ΑΕΡΟ-ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
Θεαματικές Λήψεις φωτογραφίων
& Βίντεο με Drone
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
Επεξεργασία στο PHOTOSHOP
ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
i CLOUD
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Ακουλουθήστε μας στις σελίδες μας στα Κοινωνικά Δίκτυα.

D.images Professional Photography

Κρόνου 2, Μαρούσι, 15122, Αθήνα.

Τηλ. : 210 6197490

Κιν.  : 6944 31 69 83

email: info(at)dimages.gr