Γνωρίστε τους ανθρώπους της D.images

 

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της D.images Professional Photography.

Για μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μας γνωρίσετε μια και η Φωτογράφιση είναι μία απόλυτα προσωπική σχέση μεταξύ των επαγγελματιών που ασχοληθούν με τη δική σας φωτογράφιση και την επεξεργασία των τελικών εικόνων.

Επαγγελματίας Φωτογράφος, Δημήτρης Κανελλόπουλος

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Επαγγελματίας Φωτογράφος

 

Aσχολούμαι με τη φωτογράφιση περισσότερο από 20 χρόνια, με εξειδίκευση σε  τομείς όπως φωτογράφιση ξενοδοχείων, βίλες, βιομηχανίες, εργοστάσια, επαγγελματικούς χώρους, μόδας, πορτραίτα ιδιωτών και στελεχών επιχειρήσεων, τροφίμων και προϊόντων.

 

Επιπλέον, προσφέρω υπηρεσίες αεροφωτογράφισης και αεροβιντεογράφισης με drone.

 

Στην καριέρα μου, έχω δημιουργήσει εικόνες υψηλής ανάλυσης, ευκρίνειας και εξαιρετικής ποιότητας. Με την αισθητική μου και την τεχνογνωσία μου, καταφέρνω να αποτυπώνω με τον καλύτερο τρόπο τις εγκαταστάσεις, τους χώρους, τις υπηρεσίες, τα προϊόντα αλλά και τις αξίες της κάθε επιχείρησης που φωτογραφίζω.

Αμαλία Τόγιας

Creative Designer & Photoshop Expert

 

Κάτοχος Bachelor Degree in Graphic Design from The London College of Printing (LCP) now known as the University of the Arts London.

 

Με εξειδίκευση και μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της Διαφήμισης και των Γραφικών Τεχνών σαν Creative Designer και βαθειά γνώση των σχεδιαστικών προγραμμάτων της Adobe, και ιδιαίτερα σαν Photoshop Expert, για τη τελική διαμόρφωση των φωτογραφηθέντων αρχείων.

 

Προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες με εξαιρετικά αποτελέσματα στους πελάτες της D.images Professional Photography που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τα αισθητικά πρότυπα τους

Αμαλία Τόγιας, Creative Designer & Photoshop Expert