Επενδύστε στο Online Marketing

Η εξάπλωση του Covid-19 έχει  επηρεάσει σημαντικά τη καθημερινότητα μας, την λειτουργία των ξενοδοχείων και των πελατών σας. Πρόκειται για μια κρίση που διαταράσσει τον τρόπο που αισθανόμαστε, σκέφτομαι και συμπεριφέρουμε αλλά, όπως και κάθε άλλη κρίση, αυτό θα περάσει τελικά.


Θα ήταν καλό να πιστέψτε στην αξία του SEO της ιστοσελίδας σας. Με δεδομένο ότι τη περίοδο αυτή οι άνθρωποι μένουν στο σπίτι, οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο έχουν αυξηθεί, γι 'αυτό σας συμβουλεύουμε να επενδύσετε σε SEO.


 Όταν τα πράγματα επανέλθουν στο φυσιολογικό, το SEO θα εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να προσεγγίσετε τους δυνητικούς πελάτες σας.


Η D.images διαθέτει υπηρεσίες Digital Marketing τις γνώσεις και την τεχνογνωσία για να σας καθοδηγήσει και να σας υποστηρίξει προς αυτήν την κατεύθυνση και να αποτελέσει στρατηγικό συνεργάτη SEO.


Ενεργοποιήστε και διαμορφώστε τις καμπάνιες σας στο GoogleAds. Το ξενοδοχείο σας θα παραμείνει να εμφανίζεται ορατό σε αναζητήσεις που θα κάνουν οι δυνητικοί πελάτες στο διαδύκτιο για τη πραγματοποίηση των ονείρων του ταξιδιού τους και των καλοκαιρινών διακοπών τους, η ιδιοκτησία σας θα πρέπει να εμφανίζεται σε αυτές τις αναζητήσεις και να αποτελεί μέρος του ονείρου τους.

Βελτιώστε το περιεχόμενο των καμπανιών σας, συμπεριλάβετε νέους ευέλικτους όρους κράτησης και πολιτικές  "δωρεάν ακύρωσης" για να τις γνωρίζουν όταν θα αισθάνονται έτοιμοι να κάνουν ξανά κράτηση.

Δημιουργήστε μια ψηφιακή στρατηγική διαφήμισης για την τοπική αγορά

Όταν τα πράγματα επανέλθουν στο φυσιολογικό, οι άνθρωποι θα αισθάνονται έτοιμοι να ταξιδέψουν ξανά. Μπορεί να είναι απρόθυμοι να επισκέπτονται τις απομακρυσμένες χώρες και μάλλον να επιλέγουν έναν εγχώριο ή κοντινό προορισμό, ώστε να είναι προληπτικοί, σχεδιάζοντας μια στρατηγική για εκείνη τη στιγμή, θα σας βοηθήσουν να τους κατευθύνετε.

Αλλάξτε τη Στρατηγική Κοινωνικών Μέσων σας

Προσαρμογή της στρατηγικής περιεχομένου στις τρέχουσες ανάγκες

Θα πρέπει να αποφεύγετε θέσεις εργασίας με σκληρή πώληση και παρόμοια επικοινωνία για την επόμενη περίοδο στα κανάλια κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς κανείς δεν θα τα εκτιμούσε σε μια περίοδο κρίσης.

Αντ 'αυτού, συνιστούμε να μετατρέψετε το περιεχόμενο των κοινωνικών σας μέσων σε μια διαφημιστική, ενημερωτική, ενδιαφέρουσα και αξιόλογη ιστορία, αποκαλύπτοντας τα κοσμήματα της τοποθεσίας σας, των ορόσημων και του προορισμού σας ή των προηγούμενων στιγμών που αξίζει να θυμηθείτε.

Ευθυγραμμίστε τα μηνύματά σας με αυτά που προτείνονται και παρέχονται από το Marketing Greece και το SETE,

Ρύθμιση κοινοτικής διαχείρισης:

Η ρύθμιση της "διαχείρισης της κοινότητας" για τους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων σας είναι κρίσιμη, καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες θα επισκέπτονται τις σελίδες σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αναζητώντας ενημερωμένες πληροφορίες ή επιθυμούν να αφήσουν ένα σχόλιο σχετικά με τη γενική αβεβαιότητα. Οι απαντήσεις προσωπικής προτροπής και η διαβεβαίωση των χρηστών είναι σημαντικές καθώς δείχνει ότι ενδιαφέρεστε.

Επαναφέρετε τις ώρες και τις ώρες εργασίας σας σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες

Αφιερώνοντας κάποιο χρόνο για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο διαχείρισης κρίσεων, δείχνει ότι η επιχείρησή σας είναι επαρκώς προετοιμασμένη για μια καταστροφική κατάσταση μειώνοντας την αβεβαιότητα για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να προκύψει και να ακολουθήσετε μια προορατική προσέγγιση που θα οδηγήσει σε μεγάλη ικανοποίηση του πελάτη και σε αυξημένη επιχειρηματικότητα μακροπρόθεσμα.

Εν τω μεταξύ, να είστε καλά και να είστε ασφαλείς καθώς θα περάσουμε από κοινού